Provningar & evenemang

På lördagar serverar vi vår populära brunch och på vissa lördagar håller våra sommelierer ost- och eller dryckesprovningar. Fredagar från och med den 24/2 kör vi After Work.

Är ni ett eget sällskap på minst 10 personer kan ni boka en egen ost- & vin eller drycksprovning. Företrädesvis tar vi dessa bokningar vardagar då vi oftast har öppna provningar på helgerna. 

EGen Provning

Vill ni göra något kul med vännerna eller kollegorna en vardag (ej fredag)? Här är två färdiga paket:

- Liten provning (3 viner) och efterföljande vinbar med plockbuffé: 495:-/person (minimi 15 personer)

- Provning (5 viner) och med efterföljande vinbar och buffé med ostar, charkuterier, pintxos, soppa och mycket annat. 750:-/person (minimi 10 personer).

Övernattning ordnar vi hos våra grannar på Vidbynäs Gård & Konferens. Fråga oss gärna så syr vi ihop ett paket.

3-rätters MIddag Privat sällskap

Vill ni boka en middag hos oss och låta våra duktiga kockar laga en 3-rätters middag åt er? Våra sommelierer väljer ut passande viner och berättar lite kort om vinerna. Pris 3-rätters från 499:-, minimidebitering 15 personer. Bokningsbart företrädesvis tisdag-torsdag.

Temamiddagar/Gourmetkvällar

Vi har haft fler olika temakvällar, bl.a. Italien, Bourgogne, tryffel och osten Vacherin Mont D´Or. 

Våra Gourmetkvällar återkommer till hösten. 

Vid våra Gourmetkvällar komponerar vi vinpaket eller alkoholfritt paket som matchar de olika rätterna.  

Provningar 

Kommande provningsdatum:

  • Lördag 29/4, 18:00 Ost- och vinprovning (495:-)+ vinbar (169:-) Fullbokat
  • Lördag 27/5, 18:00 Prestigechampagne (795:-). Det här är provningen du INTE ska missa! Vi provar riktigt exklusiv Champagne. Provningen följs av vinbar med ost- och skaldjursbuffé (295:-). Fullbokat
  • Lördag 17/6 18:00 Ost- och vinprovning (495:-) + vinbar (169:-)
 
Biljetter köps på plats i butiken. Vi tar inte emot bokningar på biljetter utan först till kvarn i butiken gäller. Biljetterna återköps ej men man kan såklart överlåta dem.  
  
Våra provningar följs av en vinbar med vin och mingel. Under vinbaren serveras om inget annat anges ovan tilltugg i form av en mindre buffé för 169:-. OBS! Endast bokning och deltagare på provningarna har förtur. Vinbar/ölbar startar ca kl 19:30, direkt efter provningen.