PROVNINGAR & EVENt

 

 

  

KOMMANDE ÖPPNA PROVNINGAR & EVENT 

Vinterns provningar är ute! perfekt som en julklapp eller en kul kväll med kompisgänget. Nya provningsdatum kan komma upp innan Jul.

Champagneprovning 19:e januari 17:00 -  695:-/p

En intim och avslappnad provning med endast 12 platser. Tillsammans provar vi 5-6 champagner från olika producenter med sin egen karaktär på vinerna. Avsluta gärna kvällen i vår restaurang, vi rekommenderar att ni i så fall bokar bord i god tid.

Ost, chark och vin från Toscana 9:e februari 17:30 - 595:-/p - fullbokad!

Följ med på en provning med viner från olika producenter och områden i Toscana. Till provningen blir ni serverade en ost- och charkbricka med produkter från Italien och Toscana. Avsluta gärna kvällen i vår restaurang, vi rekommenderar att ni i så fall bokar bord i god tid.

Ost- och vinprovning 23 februari 17:30 - 550:-/p fullbokad!

Vi lär oss grunderna i att kombinera ost och vin och  vilka ostar som passar med vilka viner och varför. Ca 7 olika ostar provas med 4-5 olika viner. Avsluta gärna kvällen i vår restaurang, vi rekommenderar att ni i så fall bokar bord i god tid.

Champagneprovning prestige 9:e mars 17:00 - 895:-/p fullbokad!

Här gräver vi fram några riktiga rariteter från vår vinkällare. En intim och avslappnad provning med endast 12 platser. Avsluta gärna kvällen i vår restaurang, vi rekommenderar att ni i så fall bokar bord i god tid.  

 

Platser till provningen bokar ni här:

Till bokningssidan

Är ni ett slutet sällskap som vill boka en egen provning eller middag? Kika här:

Till konferens & privata event